L'Hora Violeta

8 de març: Dia Internacional de la Dona. La flashmob

Com ja sabeu el dia 8 de març és el Dia Internacional de la Dona i des de l’Associació l’Hora Violeta estem organitzant un acte per tal de sensibilitzar a la ciutadania de la importància de seguir lluitant per una igualtat real entre homes i dones . Evidentment, les accions puntuals, malgrat ser puntuals, són necessàries per seguir posant de manifest que la nostra societat encara no és igualitària i que cal seguir lluitant pels drets de les dones!

Així que demanem la vostra implicació en aquesta iniciativa…. estem organitzant una flashmob pel dissabte 8 de març a les 18h a la Plaça Santa Anna de Mataró. El lema d’aquesta flashmob és mostrar el nostre rebuig a la reforma de la llei de l’avortament que vol tirar endavant el Govern.
L’escola d’arts escèniques Gi de Mataró ens ajudarà amb la coreografia; de fet ja tenim escollida la cançó: Vivir mi vida de Marc Anthony (http://www.youtube.com/watch?v=alUhI7WUnh4).
Aquí us deixem l’enllaç on podreu trobar la coreografia de la flashmob. Ara toca assajar-la i tant si us surt com si no us surt, us esperem EL DISSABTE, 8 DE MARÇ, A LA PLAÇA SANTA ANNA DE MATARÓ. ENS HEU D’AJUDAR A QUE SIGUI UN EXIT!!!

flashmob HV
Per tal de donar un toc de color, hem pensat que tothom porti un mocador lila!!!
La flashmob va ser tot un èxit!! Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi. Aquí us deixem un enllaç de la notícia que va sortir a la M1TV: