L'Hora Violeta

Activitats

QUÈ US OFERIM?

Hem dissenyat un programa d’activitats i serveis que busquen l’apoderament de les persones, dedicant una mirada especial a les dones.

S’entén per apoderament, el procés a través del qual ens transformem en agents actius de les nostres vides personals i col·lectives. Això significa una presa de poder per promoure canvis en la nostra situació/dimensió personal: podrem gaudir de major autoestima, autonomia, auto confiança i de poder de negociació dels propis interessos i en la nostra situació/dimensió social: es tracta del procés dirigit a enfortir i potenciar els vincles, els suports i el reconeixement mutu que pot permetre fer front als problemes comuns i avançar en la defensa dels interessos comuns.

ÀREA DE MILLORA PERSONAL: “DEDICA’T UNA ESTONA PER A TU”

Cicle de Tallers en Família

Des de l’Hora Violeta impulsem un cicle de tallers en família amb l’objectiu de fomentar espais de joc compartit amb els nostres fills i filles, enfortint així el vincle mare-pare i fill/es

Es realitzaran un dissabte al mes, per tal de poder gaudir d’aquesta estona sense les presses de l’horari laboral i escolar.

 • DIA: Dissabtes al matí (19 de març, 16 d’abril i 15 de maig)
 • HORARI: De 10.30 a 12.30h
 • LLOC: Centre Cívic Cabot i Barba. Plaça Miquel Biada, 5 (Davant Renfe). Mataró
 • Places limitades

 

cartell2016

 

 

ÀREA D’ATENCIÓ PSICOLÒGICA

 • Per persones adultes: psicoteràpia individual i grupal
 • Infanto-juvenil: Orientació sistèmica

 

 • Cicle de tallers d’Artteràpia. A través de l’Artteràpia es potencia una forma de vida més conscient, ampla i profunda. Posa l’èmfasi en el llenguatge artístic com a mitjà d’expressió del món intern; a través de la manipulació d’elements plàstics, sonors, espacials, dramàtics, etc. La seva finalitat última és crear un espai lúdic d’experimentació que serveixi per despertar la consciència, explorant i descobrint diferents llenguatges artístics al servei del creixement personal. En l’artteràpia es proposa un espai d’experimentació que converteix a la persona en creador i artista del seu propi canvi, afavorint la transformació en el procés expressiu-creatiu. És un viatge que permet experimentar, descobrir, transitar i transformar el món intern mitjançant el poder simbòlic de l’art.

A qui va dirigit? Aquests tallers van adreçats a aquelles persones que estigui interessades en el seu creixement personal. És un espai de treball individual i en grup que permet una transformació a la persona que vulgui evolucionar en el seu propi autoconeixement, afavorint l’expressió del ser a través de l’acció.

 • DIA: Dimarts al vespre (15 de març, 19 d’abril, 17 de maig i 14 de juny)
 • HORARI: De 19.10 a 21.30h
 • LLOC: Centre Cívic Cabot i Barba. Plaça Miquel Biada, 5 (Davant Renfe). Mataró
 • Places limitades

No calen coneixements artístics. Pel dia del taller s’aconsella venir amb roba còmoda i un coixí per asseure’t a terra.

 

cicle_Artterapia

ÀREA D’ATENCIÓ SOCIAL

ÀREA D’ATENCIÓ JURÍDICA

ÀREA D’ ECONOMIA DOMÈSTICA

ÀREA DE MEDIACIÓ FAMILIAR

ÀREA DE PREVENCIÓ I SENSIBILITZACIÓ

ACTIVITATS PUNTUALS. Cada més realitzem diverses activitats adreçades a dones i homes amb l’objectiu de treballar l’apoderiment i fomentar una societat més igualitària. Anem informant d’aquestes activitats, sovint gratuïtes, pel web, facebook i twitter.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *