L'Hora Violeta

Equip

L’equip de professionals de l’Hora Violeta

 

Arantxa Sabanés Jódar

DSC_1044 RECT

 

 

 

 

Llicenciada en psicologia per la universitat Autònoma de Barcelona, màster en Psicopatologia Clínica de l’Adult per la Universitat Autònoma de Barcelona, Postgrau en detecció i intervenció en violència familiar. Formació en Mindfulness com a eina terapèutica. En l’actualitat treballa com a psicòloga clínica a Barcelona i Mataró realitzant psicoteràpia individual i grupal. Imparteix conferències, tallers i xerrades en col·laboració amb diferents ajuntaments i institucions. Conscient de la importància del canvi, en la seva consulta i en els tallers que imparteix aposta pel creixement personal, oferint les eines psicoterapèutiques necessàries per al desenvolupament interior i la participació activa del subjecte en la resolució dels seus conflictes.

 

Meritxell Puyané Oliva.

Meritxell Puyané

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), màster en Psicopatologia Clínica de l’Adult per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i Postgrau en detecció i intervenció de la violència familiar. Un enfocament interdisciplinar per la Universitat de Barcelona (UB). Actualment, compagina els seus estudis de doctorat amb l’exercici de la seva professió com experta en psicologia clínica realitzant psicoterapia individual i grupal en centre del que n’és sòcia fundadora. És professora associada de l’Escola de la Salut Tecnocampus (Centre Adscrit a la Universitat Pompeu Fabra) del grau d’infermeria.

 

Juan Bustamante Zapata

juan

Llicenciat en Psicologia per la Universitat Nacional Andrés Bello de Xile. Especialista en l’àmbit de infància, adolescència i tallers grupals de creixement personal i format en de violència de gènere. Formador de professionals en aquesta temàtica i impartint diferents cursos i tallers a diferents col·lectius en la prevenció de relacions abusives. Ha rebut formació d’Arttteràpia Gestàltica, mirada que l’ajuda a complementar la seva formació com a psicòleg en el acompanyament a les persones des de una visió integradora i enriquidora a nivell personal i professional. . Actualment, realitza la tesis doctoral en el tema de menors i violència de gènere.

 

Susana Sánchez Casas

Imagen 164_ foto para l hora violeta

 

 

 

 

 

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) des de 2001. Especialista en Dret Civil i Penal (Violència de gènere), en Jurisdicció de Menors i en dret d’ Extrangeria. Des de el 2008 compta amb despatx propi a Mataró i El Masnou. Forma part del Grup d’advocats Joves de l’Il.lustre Col.legi d’Advocats de Mataró i compagina també la seva dedicació professional com a membre adscrit al Torn d’ofici del Partit Judicial de Mataró.”