L'Hora Violeta

Fes-te sòcia o soci!

 

Perquè fer-se sòcia? Qui pot fer-se sòcia?

Pretenem treballar per aconseguir una societat més justa i igualitària on totes les persones trobin l’espai on portar a terme els seus projectes, on es doni veu a les seves inquietuds i a on puguin treballar per la seva realització personal i col·lectiva. Amb això el que diem, és que enfoquem la nostra mirada, en fer que aquesta associació, sigui una associació viva, on totes treballem per fer créixer el projecte.

Poden fer-se sòcies totes aquelles persones que creguin en el projecte, necessitin en aquests moment o no dels serveis que s’ofereixen des de l’associació, i que vulguin contribuir a la nostra lluita per una societat més justa i igualitària.

Per fer-te sòcia o soci de l’Hora Violeta pots fer-ho de tres maneres:
– Omplir-nos aquest formulari amb les teves dades
– Descarregar-te el pdf i fer-nos el arribar via correu electrònic
– Presencialment a la nostra seu

fitxa inscripcio

El teu nom i cognoms (obligatori)

El teu email (obligatori)

Adreça(obligatori)

Número de compte (obligatori)

Quota(obligatori)
60€ AnualsIndicar quota € anual

Accepto

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els informem que les seves dades seran incorporades al fitxer automatitzat de l’Associació Candela. Les dades obtingudes únicament seran tractades i utilitzades amb la finalitat de tramitar les aportacions econòmiques i enviar informació sobre activitats i assemblees de l’associació. En cap cas seran cedits a tercers. Poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant mail o escrit a la seu de l’associació.

One thought on “Fes-te sòcia o soci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *